×

Error message

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (line 6604 of /home/customer/www/iseproject.eu/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/customer/www/iseproject.eu/public_html/includes/common.inc).

ISE Geheimhoudingsmededeling

Het ISE projectteam hecht veel belang aan gegevensbescherming. Het doel van deze geheimhoudingsmededeling is om te schetsen hoe we de informatie zullen verzamelen en gebruiken op onze website en in onze online formulieren.

Verzameling van informatie

Het ISE projectteam verzamelt informatie op zijn website en online formulieren in verschillende fasen (registratie van formulieren, uitdrukking van belangstellingsformulieren, evaluatieformulieren bij de afloop van een evenement enzovoort).

Informatie voorzien door u

We verzamelen de volgende informatie over de deelnemende bedrijven in het ISE project: namen, telefoonnummers, adressen, e-mailadressen, locaties, gegevens op sociale media, website van het bedrijf eveneens als details vereist voor buitenlandse reizen zoals paspoortnummers en vervaldatum, nationaliteit, autoregistratie en geboortedatum.

We kunnen ook commerciële informatie verzamelen over de deelnemende bedrijven in het project zoals de jaarlijkse omzet, aantal weknemers, beschrijving van het bedrijf en dergelijke. Wanneer bedrijven een 1-2-1 innovatie assessment ontvangen zal het team verdere informatie verzamelen over de kmo- capaciteit om te exporteren.

Aanwezigheid evenementen en marketingverklaring

De voorziene informatie zal bewaard worden in een database en gebruikt worden voor doelen van de administratie aard verbonden aan evenement, en voor het samenstellen van een delegatielijst die gedistribueerd zal worden naar al de aanwezigen van het evenement, of een elektronische delegatielijst.

Gebruik van informatie

Voornaamste gebruik van persoonlijke informatie

De informatie verzameld door het ISE projectteam zal gebruikt worden voor de verwerking van eender welke online registratie voor evenementen en voor het behouden van gegevensrapporten.

De gegeven informatie zal worden gebruikt voor de volgende doeleinden: het projectteam toelaten een digitaal en papieren rapport met betrekking tot de deelneming in het ISE project en verwante activiteiten te creëren, het projectteam toelaten statistieken samen te stellen, of andere projectpartners te assisteren om het zo te doen. Geen enkele informatie dat u zou identificeren als een particulier zal gepubliceerd worden zonder uw voorgaande overeenkomst. De informatie zal bijgehouden worden, niet langer dan nodig in lijn met de partners’ gegevensbescherming.

Tweede gebruik van persoonlijke informatie

Geregistreerde deelnemers van het ISE project en andere ISE verwante activiteiten mogen van ons bijkomend communicatie ontvangen met betrekking tot de ISE ondersteunende diensten en nieuwsbrieven. Eender wie die niet langer wenst informatie te ontvangen zal de projectpartners moeten waarschuwen om verwijderd te worden van eender welke contactlijst.

Gegevens delen met derde partijen

We mogen gegevens delen met de volgende partijen die ook partners zijn in het ISE project: Kent Invicta Kamer van Koophandel, Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen, Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, Oprichting Innovatie Huis, Kamer van Koophandel Nederland (geassocieerde partner) en ADITEC eveneens als andere belangrijke contacten met dewelke het belangrijk is informatie te delen om zo ondersteunende diensten te bieden voor bedrijven die zijn aangesloten voor het project (bijvoorbeeld: het Departement voor Internationale Handel of Enterprise Europe Network).

Links van onze websites

We bieden links aan naar andere websites. Hou er alstublieft rekening mee dat wanneer je klikt op links naar andere websites, je wordt aangemoedigd om hun geheimhoudingsbeleid door te nemen. Hun standaarden kunnen verschillend zijn dan die van ons.