×

Error message

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (line 6604 of /home/customer/www/iseproject.eu/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/customer/www/iseproject.eu/public_html/includes/common.inc).

ISE 1-2-1 Evaluaties

Als onderdeel van het Innovative Sector Exchange (ISE) project, dat GRATIS steun en hulp biedt aan bedrijven van de ISE regio’s in Frankrijk, België, Engeland en Nederland om internationaler te worden en om toegang te krijgen tot nieuwe markten, willen we u graag uitnodigen om gebruik te maken van onze GRATIS 1-2-1 Innovatieve Evaluaties!

Wat is een Innovatieve Evaluatie?

We hebben een diagnostisch hulpmiddel ontwikkeld dat u zal helpen met het evalueren van uw innovatief en internationaal potentieel.

Hoe werkt het?

U zal een 1-2-1 bezoek krijgen van een ISE expert (bijvoorbeeld, in Vlaanderen zal het bezoek gedaan worden door een bedrijfsadviseur van Voka – Kamer van Koophandel) die het zal hebben over uw zaak, over HR, financiën en uw internationale connecties zodat men een onafhankelijke kijk heeft op uw innovatief en internationaal potentieel. Daarna zal de expert deze factoren een score geven waardoor we concrete aanbevelingen kunnen geven over acties die u kunt nemen om uw internationaal potentieel te ontwikkelen door u toegang te geven tot grensoverschrijdende en technische kennis.

U kan nu genieten van een innovatieve evaluatie, ongeacht of u al deelnam aan vorige projecten of evenementen. Dit aanbod is geldig tot maart 2019.

Wat krijgt u?

Heel wat aanbevelingen met concrete acties die u kan opvolgen en in het bijzonder hoe het ISE project u kan helpen om deze te implementeren door contacten te maken in onze Europese partner regio’s bijvoorbeeld. Elke zaak is anders, maar in het algemeen doen we ons best om u te ontmoeten voor een follow-up, om u aanbevelingen te geven en grensoverschrijdende oplossingen te bieden in ongeveer 4-5 weken na de initiële evaluatie. Zo kunnen we verzekeren dat we de kennis en expertise aan de andere kant van het Kanaal kunnen gebruiken.

Het finale resultaat zal gepresenteerd worden in poster formaat zodat u de sterktes van uw bedrijf kan delen met uw personeel, alsook de werkpunten en het bijbehorend actieplan.

De 1-2-1’s zijn volledig gratis, maar we zouden het op prijs stellen als u 2 à 3 uur van uw tijd kan vrijmaken voor een afspraak.

Als uw bedrijf niet van toepassing is op een van de ISE sectoren (landbouwvoedsel, digitaal & creatief, nieuwe materialen, mechatronics), maar als u werkt met bedrijven die dat wel zijn, gelieve deze informatie dan met hen te delen zodat ze bewust zijn van deze mogelijkheid. 

Boek uw Innovatieve Evaluatie nu!

Gevestigd in Kent?

Kent Invicta Chamber of Commerce zal de 1-2-1s uitvoeren.
E-mail andra.grecu@kent.gov.uk of international.affairs@kent.gov.uk

Gevestigd in Hauts-de-France?

ADITEC zal de 1-2-1s uitvoeren.
E-mail kneghli@aditec.org

Gevestigd in Oost-Vlaanderen?

VOKA Oost-Vlaanderen zal de 1-2-1s uitvoeren.
E-mail sophia.debruyne@voka.be

Gevestigd in West-Vlaanderen?

VOKA West-Vlaanderen en POM West-Vlaanderen zullen de 1-2-1s uitvoeren.
E-mail benedikte.tryhou@voka.be of christ.defosze@pomwvl.be

Gevestigd in Zuidwest-Nederland?

Innovatiehuis zal de 1-2-1s uitvoeren.
E-mail hvd@innovatiehuis.nl or dve@innovatiehuis.nl